CMA - wszechstronna platforma marketingowa dla krypto-projektów

15 kwietnia 2019 r .: CryptoMarketAds (CMA) z siedzibą w Rydze, na Łotwie, z przyjemnością ogłasza nadchodzącą fazę przedsprzedaży (PRE-ICO) swojej kampanii ICO, której początek został zaplanowany na 15 maja. Projekt CMA oferuje rynek reklamy i marketingu dla projektów kryptograficznych, niestandardowy blockchain dla Internetu Towarów i Usług, zdecentralizowany kreator typu “drag & drop” oraz platformę ICO do zbierania funduszy. Projekt CryptoMarketAds został wyróżniony przez ICOTOP, jako jedno z najlepszych ICO w roku 2019 i zaprasza inwestorów do wsparcia przyszłości krypto-marketingu.

„Widząc, iż wielkie korporacje walczą przeciwko promowaniu krypto-projektów, wiedzieliśmy, że nadszedł odpowiedni czas, aby się pokazać i zrobić jak najwięcej dla technologii blockchain” – mówi Artis Romanovskis, dyrektor operacyjny (COO) CryptoMarketAds. „Musimy zdemokratyzować reklamę i marketing, aby zjednoczyć influencer’ów oraz entuzjastów krypto i wygrać tę walkę”.

CryptoMarketAds służy jako platforma reklamowo-marketingowa i jest przeznaczona dla krypto-projektów, biorąc pod uwagę sposób, w jaki główne platformy marketingowe ograniczają promowanie szeroko pojętych kryptowalut. CMA łączy reklamodawców, wydawców, rynkowych “bounty hunters’ów”, doradców z zakresu kryptowalut, influencer’ów i entuzjastów na jednej platformie. Właściciele krypto start-up’ów mogą nabywać przestrzenie reklamowe i różnorodne usługi marketingowe od najlepszych wydawców, aby ich własne projekty odniosły sukces.

„CryptoMarketAds z dumą prezentuje dedykowany rynek dla krypto-biznesów, które chcą się wypromować i rozwijać” – mówi Artis. „Firmy i inwestorzy mogą zarejestrować się na przed fazą przedsprzedaży, aby uzyskać dodatkowe korzyści. To wyjątkowa okazja dla nich do wystartowania ze swoimi projektami i ICO”.

CMA zostało wyróżnione jako jeden z najlepszych projektów ICO w 2019 roku przez niezależną platformę oceniającą ICOTOP.
Projekt otrzymał ocenę A1 – drugą najwyższą możliwą do uzyskania. Wersja beta została wypuszczona i jest bardzo pozytywnie oceniana na internetowych forach dyskusyjnych, jak na przykład Bitcointalk. Już w okresie 3 tygodni po starcie, ponad 200 wydawców podpisało umowę na świadczenie usług marketingu i reklamy.

Projekt CMA jest wspierany przez zespół wyspecjalizowanych pracowników z szerokim i różnorodnym portfolio.
„Jesteśmy profesjonalistami z ponad 11-letnim doświadczeniem w marketingu, reklamie i rozwoju” – powiedział w oświadczeniu wideo, Oleg Martinuk, CEO projektu. „Sam pomysł na CryptoMarketAds pojawił się już w 2013 roku.
Widząc, że rynek rośnie, przeprowadziliśmy nasze badania i roku 2016 rozpoczęliśmy opracowywanie modelu nowego rynku,
aby zwiększyć ekspozycję branży krypto na cały świat oraz poza tym zdobyć nowe pomysły i technologie w celu dołączenia do rewolucji blockchain”. Projekt CMA ma również na celu dostarczenie niestandardowego blockchain’u dla Internetu Towarów i Usług, który postrzegany jest jako “game-changer”. Pozwoli to rynkom przekształcić się w prawdziwe sieci peer-to-peer oparte o zaufanie, przejrzystość, decentralizację i z gwarantowanymi płatnościami. Zespół CMA pracuje nad dwoma dalszymi produktami, a mianowicie Zdecentralizowanym Kreatorem Tworzenia Rynku, które pozwoli krypto-firmom
budować własne rynki oraz nad platformą ICO do pozyskiwania funduszy, która umożliwi firmom finansowanie swoich prac.

Projekt CryptoMarketAds oferuje obiecujący potencjał inwestycyjny dla inwestorów i właścicieli krypto-biznesów.
Zainteresowani staniem się częścią rynku CMA mogą zarejestrować się na stronie projektu znajdującej się pod adresem :
Zarejestrowani przed ICO otrzymają zniżki i dodatkowe bonusy.