amon opis i recenzja

Cofnij się o krok wstecz i sprawdź nowy portfel kryptowalutowy, który pozwala Ci zarabiać na zdeponowanych środkach, bez względu na to czy będą to Bitcoiny czy inne dostępne kryptowaluty. Zamiast przechowywać fundusze na giełdach takich jak Binance czy Coinbase, zdeponuj je w potfelu Amon Earn i zoskaj dodatkowy procent z odsetek każdego tygodnia.

Czym jest Amon Earn?

amon zarabianie na kryptowalutach

Ponad 95% użytkowników kryptowalut korzysta z walut cyfrowych w ramach swojego portfela inwestycyjnego, mniejsza liczba wydaje je na codzienne zakupy. Pokazuje nam to konkretny kierunek jaki obrali użytkownicy kryptowalut.
Co więc zrobił Amon, aby pomóc krypto inwestorom i innym użytkownikom? Stworzyli prosty i innowacyjny produkt Earn – od teraz umieszczając kryptowaluty w portfelu Amon możesz zarabiać co tydzień.
Niezależnie od tego, czy dodajesz Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) czy LiteCoin (LTC) do swojego portfela Amon, co jest na naprawdę bardzo proste – w każdy poniedziałek bez przerwy otrzymasz dodatkowe odsetki za te kryptowaluty – teraz możesz zarobić więcej dzięki Amon.
I to nie są jedyne kryptowaluty, możesz zarabiać na ponad 15 innych kryptowalutach!

Jak działa Amon EARN?

Być może zastanawiasz się, w jaki sposób Amon jest w stanie zapewnić zysk z Twoich zdeponowanych środków? Jest to całkiem proste – Amon posiada liczne partnerstwa z funduszami hedgingowymi, profesjonalnymi firmami tradingowymi, które potrzebują dużej ilości kapitału, aby realizować swoje transakcje. Amon pożycza kryptowaluty stronom trzecim, aby te mogły realizować swoje interesy kapitałowe.

Amon otrzymuje tylko 20% wpływów i dzieli się 80% ze społecznością. Amon Earn jest zarówno łatwy, jak i prosty:

• Zdeponuj swoje kryptowaluty w portfelu Amon Wallet
  • Będziesz otrzymywać odsetki ze swoich środków w każdy Poniedziałek
  • Planujesz wypłatę środków? Nie ma problemu – możesz to zrobić w każdej chwili!
  • 20+ kryptowalut – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), BitcoinCash (BCH), LiteCoin (LTC), DASH, kolejne już wkrótce.

W jaki sposób wyliczę swoje zyski?amon kalkulator

Zastanawiasz się, ile możesz zarobić? Dzięki Amon Calculator możesz obliczyć potencjalne zyski ze swoich zdeponowanych środków kryptowalutowych.

Wystarczy wpisać rodzaj kryptowaluty, którą chcesz sprawdzić, kwotę, a kalkulator da Ci prognozę tygodniowych, miesięcznych i rocznych zysków, które możesz otrzymać.

W zależności od warunków rynkowych poziom oprocentowania może się nieco zmienić, średnio Amon Team szacuje roczną wydajność na poziomie 3-10% rocznie.

Stawki są aktualizowane co tydzień i wyświetlane w aplikacji.

Jakie jeszcze możliwości daje Ci Amon Wallet?amon app

Portfel Amon to nie tylko portfel zarobkowy, to znacznie więcej. Możesz także użyć portfela do:

• Zakupu/Sprzedaży siedmiu kryptowalut
  • Wpłacania/Wypłacania EURO przy pomocy specjalnego Wirtulanego IBAN
  • Śledzenia wartości swoich kryptowalut
  • Możesz zamówić w przed sprzedaży debetową kartę płatniczą, zostanie ona w krótce wydana i będzie korzystać ze specjalnego, zintegrowanego AI System, konwertującego kryptowaluty w momencie płatności

Kto stoi za aplikacją Amon i jak to wszystko jest zabezpieczone?

amon + mkb  węgierski bank

Portfel Amon jest zabezpieczony przez będącego pod nadzorem SEC dostawcę BitGo. BitGo jest dostawcą usług powierniczych, który współpracuje z najlepszymi firmami Blockchain na całym świecie, obsługując miliony transakcji i aktywów kryptowalutowych. Dodatkowego są również ubezpieczeni na straty do 100 milionów dolarów przed stratami i atakami hakerskimi.

Jako firma będąca na najwyższym poziomie, znana ze swojej niezawodności, Amon zdecydował się współpracować z BitGo, aby zapewnić użytkownikom rzeczywiste bezpieczeństwo – Twoje środki nigdy nie były bezpieczniejsze w portfelu Amon.

Kim jest Amon? Rozpoczynając swoją podróż w 2017 r., Amon zebrał 1,5 mln USD dzięki udanemu ICO – w marcu 2019 r. Amon z dumą ogłosił, że dołączył do funduszu innowacyjnego MKB Bank, czwartego co do wielkości banku na Węgrzech.

Wizja Amon i Nagrody

Podróż Amona rozpoczęła się w listopadzie 2017 r., kiedy to rozpoczęli pracę nad budową unikalnego Portfela oferującego nieznane dotychczas usługi.

Przez ostatnie półtora roku Amon tworzył trzy różne produkty na potrzeby różnych użytkowników kryptowalut:

• Trzymając swoje krypto, możesz używać produktu Earn i zyskać na płynących z nich odsetkach
  • Możesz kupić Bitcoin lub krypto za pomocą Euro / wymiana pomiędzy różnymi kryptowalutami – Amon jest połączony z wieloma różnymi giełdami i zapewnia zawsze najlepszą stawkę dla Twojej oferty
  • Amon wyda także kartę debetową wspieraną przez system Amon AI, aby zoptymalizować wydatki użytkowników w punktach sprzedaży

Amon ma zaszczyt ogłosić, że otrzymali nagrodę Top Disruptive Company w 2019 r. Podczas Malta Blockchain Summit w maju 2019 r. Wraz z dwoma innymi ważnymi projektami, Bitcoin.com i HoloChain.

Jeśli masz pytania, napisz do nas na: hello@amon.tech lub dołącz do społeczności Amon w Amon Telegram Group.

Pobierz aplikację Amon na iOS, Androida lub użyj portfela przeglądarkowego.